Etsi

torstai 14. tammikuuta 2010

Viiniarvostelu: Valdemar (Alko, 5.79€)



Valdemar, tuo viinien kuningas on tehty vain parhaita ja puhtaimpia raaka-aineita sekakäyttäen.

Ensikosketukseni tähän Alkon aarteeseen tapahtui Lohjan Asemalla YCKMD:n treenikämpällä RATFACE:n MC.RESPEKTORin opastuksella.

Oikeaoppinen Valdemarin, tai tuttavallisemmin Valsun, nauttiminen tapahtuu suoraan pullosta, mieluiten julkisella paikalla. Juominen kannattaa suorittaa mahdollisimman nopeasti, lähinnä maun vuoksi. Lisäksi 15% saattaa joillekkin olla liian vähän, joten nopealla nauttimisella sitä voi kompensoida näppärästi! Kyytipojaksi Valdemarin kanssa sopii parhaiten toinen Valdemar.

Valsun vivahteet nousevat parhaiten pintaan viinin ollessa ns. taskulämmintä, hätätapauksessa myös mikrolämmitys kelpaa.

Valdemarin maku vivahtaa vahvasti vadelmaan ja vermuttiin, hedelmäistä ja raikasta jälkimakua unohtamatta. Seuraavana aamuna Valsun nauttimisesta henki tuoksuu myös varmasti raikkaalle ja hedelmäiselle.

Jo ensimmäisen maistiaisen jälkeen kasvoille leviää pakosti hento virne, joka on myös nähtävissä pullon etiketissä. Pullo on siis sekä esteettisesti kaunis, että sisällöllisesti laadukas.

Valdemar saa Hinta & Laatu luokituksessa viisi tähteä (******) ja on näin ollen parhaiten tähän mennessä arvioitu viini.

-Topi Don Juan

16 kommenttia:

  1. Kunnon pulsujuomaa!!

    VastaaPoista
  2. Ei pidä paikkansa, hienojen herrasmiesten juhlajuomaa!

    VastaaPoista
  3. Pietari pitää tästä

    VastaaPoista
  4. Kiitos, niin minäkin. -Topsuli

    VastaaPoista
  5. valdemar on paras juoma maan päällä. hinta ja laatusuhde kohdallaan. hänen virneensä piristää päivää kuin päivää. :)suosittelen kaikille.

    VastaaPoista
  6. Jep aitoa Jalmarin eiku Valdemarin juomaa

    VastaaPoista
  7. Osta poika kunnon espanjalaista punaviiniä.

    VastaaPoista
  8. Tämä se vasta on juomien aatelia!

    VastaaPoista
  9. Tosi kauniisti kirjoitettu. :)
    Kiitos Satan 666

    Onko teillä mahdollisesti muita arvosteluja?

    VastaaPoista
  10. Nykyään (29.3.2014) Valdemarin hinta on 6,98€. Neljässä vuodessa hinta on noussut noin 1,20€ ja mun mielestä se on aika paljon. Siitä huolimatta Valdemar on edelleen hinta/laatu-suhteeltaan paras (väkevä) viini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas on paskaa, mun palkka ei oo noussu samaa tahtia.

      Poista

Kommentoi tai delaa!